(Poistunut julkaisusta)

Ostolaskujen asiantuntijan sijaisuus / Patria Oyj, Tampere
Patria Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Etsimme nyt Tampereelle Patria-konsernin Talouspalvelukeskukseen perhevapaan sijaisuuteen

OSTOLASKUJEN ASIANTUNTIJAA 

Talouspalvelukeskuksessa työskentelee reilu 20 ammattilaista erilaisissa taloushallinnon ja palkkahallinnon tehtävissä, joten työyhteisön tuki on aina saatavilla. Ostolaskutiimi vastaa ostolaskujen kirjauksesta ja käsittelystä.

Odotamme sinulta kirjanpidon perusteiden hallintaa, valmiutta erilaisten tietojärjestelmien käyttöön, huolellisuutta ja numerotarkkuutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Työ on aikataulusidonnaista ja ajoittain hektistä, joten tehtävässä vaaditaan yhteistyökykyä ja kykyä kestää aikataulupaineita. Koska työhön sisältyy asiakaskontakteja, toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkistä asennetta.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi ja aikaisempaa kokemusta ostoreskontratehtävistä. Baswaren P2P-järjestelmän osaaminen on eduksi.

Työ alkaa syksyn aikana, aloitusaika on sovittavissa. Sijaisuuden arvioitu kesto on noin vuosi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä osto- ja matkalaskutiimin sekä maksuliikenteen esimieheltä Tanja Sorvamaalta sähköpostitse tanja.sorvamaa@patriagroup.com tai puhelimitse 040 869 2349 tiistaina 8.9. klo 12-14, torstaina 10.9. klo 10-12 tai maanantaina 14.9. klo 12-15. 

Jos kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 20.9.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.