(Poistunut julkaisusta)

Ostolaskujen asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme DNA:n taloushallinnon ja liiketoiminnan tuen yksikköön Helsinkiin

Ostolaskujen asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluvat ostoreskontran monipuoliset työtehtävät, kuten ostolaskujen kiertoon laittoa, siirtovalmiiden käsittelyä, kirjanpitosiirrot, maksatusaineistojen valmistelu ja maksukuittaukset, sekä toimittajarekisterin ylläpito. Ostolaskujen asiantuntijana vastaat tietojen oikeellisuudesta sekä oikea- aikaisesta käsittelystä. Osallistut asiantuntijaroolissa kuukausiraportointiin, kehitysprojekteihin sekä koulutuksiin ja toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten, kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit osana tiimiä, joka vastaa koko konsernin ostoreskontrasta.

Millaista henkilöä etsimme? Haemme motivoitunutta ja asiantuntevaa ammattilaista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista ostoreskontran tehtävistä. Ymmärrät taloushallinnon prosessit ja sinulla on kirjanpitolain ja arvolisäverotuksen tuntemus. Aikaisempi kokemus Basware IP järjestelmästä sekä Admin työkalusta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoa työskennellä huolellisesti ja tarkasti sekä aikataulussa pysymistä. Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaito ja positiivista palveluasennetta. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Stenborg, tea.stenborg@dna.fi, puh. 044 0443134 ja parhaiten tavoitat Tean 24.-26.4.2019.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 28.4.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.