(Poistunut julkaisusta)

Ostoinsinööri
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haluaisitko päästä betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittamisen maailman markkinajohtajan riveihin työskentelemään mielenkiintoisissa ja kansainvälisissä projekteissa? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä haemme ostotiimiimme Akaan Toijalaan

OSTOINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi on teräsrakenteiden, komponenttien sekä alihankintatyön ostaminen asiakasprojekteihin haluttuun toimitusaikaan, sekä kustannus- ja laatutasoon.  Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa ja osallistut aktiivisesti toimittajasuhteiden kehittämiseen. Huolehdit tilauksista ja aikatauluista ja varmistat yhteistyökumppaneiden kapasiteetin. Olet mukana sopimusneuvotteluissa ja auditoit toimittajia.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus ja aito kiinnostus hankintatoimeen. Olet toimintaotteeltasi oma-aloitteinen, täsmällinen ja järjestelmällinen. Tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden hankintatoimesta ja vahva halu ammatilliseen kehittymiseen.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta tai Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • Pääset osaksi rentoa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Elematicilla panostetaan osaamisen kehittymiseen ja haluamme myös tukea kasvuasi talon sisällä vaativampiin rooleihin
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

”Tervetuloa osaksi kansainvälistä toimintaa sekä vahvaa ja ammattitaitoista tiimiä!” –Juha Rossi, purchasing manager. Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon: 044 3436 898.

Lisätietoja antaa myös Personnel Groupin konsulttijohtaja, Jarkko Laine, numerosta: 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 20.5.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.