(Poistunut julkaisusta)

Ostoinsinööri
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut metalliteollisuuden ammattilainen ja kasvun myötä haemme nyt heidän toimihenkilöpuolelle lisävahvistusta nimikkeellä

Ostoinsinööri

Tässä tehtävässä saat vastuullesi teknisen oston ja vastaat tuotannon materiaalihankinnoista. Tärkein työkalusi on tuotannonohjausjärjestelmä (Visman L7), jonne kirjaat ostot, myynnit, lähetteet ja perustat tuoterakenteet. Olet päivittäin vuorovaikutuksessa sekä asiakkaiden, toimittajien kuin myös oman organisaation jäsenten kanssa, joten erinomaiset kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot ovat valttikorttisi.

Mitä odotamme sinulta?


- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. Insinööri, AMK)
- Työ- tai harjoittelukokemusta teknisestä ostamisesta
- Teknisten piirustusten lukutaitoa
- Hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
- Sujuvia tietoteknisiä taitoja ja käyttökokemus jostakin tuotannonohjausjärjestelmästä katsotaan eduksesi
- Suomen kielen lisäksi kykenet työskentelemään myös englannin kielellä
- Eduksesi katsotaan kokemus valmistavan metalliteollisuuden parista

Mitä tarjoamme?


Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme, kokopäiväiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Urjalan yksikössä. Tehtävä alkaa joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Lisätiedot ja hakeminen


Olisitko Sinä etsimämme teknisten ostojen osaaja?

Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ostoinsinööri. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja etenemme soveltuvien henkilöiden osalta nopealla tahdilla haastatteluihin.

Tarvittaessa saat lisätietoja konsulteiltamme Henri Kiiskilältä ja Inga Koivumäeltä.

Henri, puh. +358 40 455 2130, s-posti henri.kiiskila@temp-team.fi
Inga, puh. +358 40 719 1713, s-posti inga.koivumaki@temp-team.fi