(Poistunut julkaisusta)

Ostoinsinööri
Oilon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Etsimme osto-organisaatioomme Lahteen

OSTOINSINÖÖRIÄ

Osto-organisaatiomme on keskeisessä asemassa varmistamassa tuotantomme sujuvaa toimintaa. Etsimme tiimin vahvistukseksi sinua, jolla on aktiivinen ja innostunut ote työhön. Neuvottelet ja teet ostosopimuksia sekä kotimaisten että ulkomaisten toimittajien kanssa, joten sujuva suomen- ja englanninkielitaito ovat perusedellytys. Olet jämäkkä ja taitava neuvottelija, laadun ja aikataulujen seuranta ovat sinulle tärkeitä.

Toivomme, että sinulla on hyvät IT-taidot ja myös kokemusta jostain toiminnanohjausjärjestelmästä, sillä tässä työssä tulet päivittäin käyttämään MS Dynamics AX -järjestelmää. 

Työ vaatii teknistä ymmärrystä ja on eduksi, jos sinulla on hankintakokemusta valmistavasta teollisuudesta ja mm. mekatronisten tuotteiden kokoonpanosta.  Myös perustuntemus sähköautomaation komponenteista katsotaan eduksi. Työtehtävä on vakituinen ja vastuut tarkentuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan.

Tutustu Oiloniin nettisivuillamme ja lähetä työhakemuksesi kohdasta Ura Oilonilla. Sopivan henkilön löydyttyä olemme valmiita etenemään rekrytoinnissa nopeasti. Jätäthän hakemuksesi meille kuitenkin viimeistään maanantaina 20.8.2018.

Tarkempia lisätietoja saat soittamalla Production Manager Jussi Laaksolle puh. 03 8576 207.