(Poistunut julkaisusta)

Ostoinsinööri teknisiin tehtäviin Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme globaalin teknologia-alan asiakkaamme toimeksiannosta teknistaustaista ostoinsinööriä Helsinkiin. Jos viihdyt dynaamisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, tässä on hyvä uramahdollisuus kehittyä ostoinsinöörin teknisissä tehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.
  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimerkiksi konetekniikan insinöörin tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta. Olet jo tutkinnon suorittanut hakija, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Teknisen dokumentaation lukutaito sekä tilaus-toimitus prosessin ymmärtäminen auttavat sinua menestymään työssäsi. Arvostamme työkokemusta hitsaavista ja koneistavista konepajoista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.
 
Työpersoonaltasi olet oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen ja suhtaudut positiivisesti myös rutiinitehtäviin. Tärkeitä ominaisuuksia ovat lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät yhteistyötaidot, asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky hoitaa useita eri asioita huolellisesti loppuun saakka sovitussa aikataulussa.

Vastaat yhtenä tiimin jäsenenä operatiivisista ostotehtävistä uudisprojektitoimituksien ostoja hoitavassa yksikössä. Olet tiiviissä yhteydessä toimittajiin, kollegoihin, varastoihin sekä logistiikkapalveluiden tarjoajiin. Työhösi kuuluu ostotehtävien lisäksi mm. kilpailutusta ja laadunvarmistusta. Työympäristö on ajoittain hyvin kiireinen ja nopeatempoinen.

Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta maanantaihin 26.helmikuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon konsulttiin Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostoinsinööri Helsinkiin


Sijainti:  SALO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO