(Poistunut julkaisusta)

Ostoinsinööri, kW-set Oy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 10 miljoonaa euroa ja työllistämme 18 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Etsimme Tuusulaan kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

OSTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata projektikohtaisista hankinnoista ja varaosien ostoista sekä epäsuorien hankintojen kilpailuttamisesta. Valvot saatavuuden, toimitusaikataulujen, laadun ja muiden toimitusehtojen täyttymisestä. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajien, tehtaiden sekä asiakkaidemme kanssa. Vastaat toimittajasuhteiden ylläpidosta ja yhteistyön kehittämisestä sekä rakennat parhaita hankinnan käytäntöjä, toimintatapoja ja prosesseja. Käyt itsenäisesti ja vastuullisesti hankinta-, hinta- ja sopimusneuvottelut. Vastuullasi on myös varastotasojen ja -arvon seuranta. Hyödynnät tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä ja sinulla kykyä kehittää ERP-järjestelmäämme yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävä on uusi ja raportoit toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä työkokemusta ostojen ja logistiikan parista. Hallitset kilpailuttamisen parhaat käytännöt. Osaamisesi toimitusketjun ohjaamisesta auttavat sinua optimoimaan vastuullasi olevien tuotteiden saatavuuden ja varastotasot. Edellytämme sinulta jämäkkää asennetta ja selkeää kommunikointia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, kehitysmyönteistä asennetta ja otetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pääset kanssamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän pariin tekemään tuloksellista työtä kasvavassa yrityksessä. Pääset kehittämään organisaatiomme toimintoja ja käytäntöjä, henkilökohtaista kehittymistä unohtamatta. Saat tarvittavat työkalut tehtävässä onnistumiseen sekä organisaation täyden tuen.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 1.2.2021 mennessä www.experis.fi. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.