(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Etsimme asiakkaallemme ostoassistentia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja rutiinien sietokykyä. Odotamme hakijalta myös hyviä sosiaalisia taitoja, sillä teet yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekninen tai kaupallinen. Tärkeintä kuitenkin on, että asenteesi työntekoa kohtaan on kohdallaan ja olet valmis kasvamaan roolissasi. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta SAP järjestelmän käytöstä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa tuotteiden operatiivista ostoa, tilausvahvistusten ja laskujen käsittelyä sekä raportointia.

Toivomme sinulta:
- sujuvaa englannin kielen taitoa,
- valmiutta työskennellä itsenäisesti sekä
- hieman tehtävään soveltuvaa työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartoittaa kokemustasi mukavassa työympäristössä kansainvälisessä yrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Antti Riihimäki, p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Haethan tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat tai sähköpostilla osoitteeseen antti.riihimaki@adecco.fi . Hae tehtävää viimeistään 31.05 mennessä