(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti
Vink Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Keravalle

Ostoassistenttia

Tehtävässä tulet toimimaan osana ostotiimiämme. Päätehtävänäsi on käsitellä sähköisiä tilausvahvistuksia. Pidät huolta, että tilatut tuotteet, hinnat ja määrät vastaavat sitä, mitä on tilattaessa sovittu. Puutut poikkeustapauksiin ja hoidat asioita tarpeen mukaan eteenpäin. Tulostat laskut ja toimitat niitä eteenpäin organisaation sisällä. Kommunikointi tapahtuu pääasiassa sähköisten järjestelmien välityksellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta vastaavista BtoB -kentän tehtävistä. Olemme myös valmiita kouluttamaan sinua työhön, joten ehdoton vaatimus tämä ei ole. Englannin kielen taitosi on sujuvaa, sekä kirjallinen, että suullinen. Eri IT -järjestelmien haltuunotto on sinulle helppoa.

Olet oma-aloitteinen, reipas ja ennen kaikkea tiimisi kanssa yhteen hiileen puhaltava. Sinua eivät häiritse päällekkäiset tehtävät ja olet valmis toimimaan joustavasti. Teet työtäsi hyvällä motivaatiolla ja opit mielelläsi uutta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa johtavassa yrityksessä laadukkaiden muovituotteiden parissa. Pääset työskentelemään motivoituneessa tiimissä ja monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308, johanna.ahola@personnel.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 28.5.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.