(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Vahvistaaksemme ostopuolen tiimiämme Nastolassa, etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

OSTOASSISTENTTI

Tehtäviisi kuuluvat ostoprosessin eri vaiheet materiaalitarpeiden ennakoimisesta tilaamiseen, toimitusvalvontaan ja seurantaan. Olet aktiivisesti yhteydessä sekä kotimaisiin, että ulkomaisiin tavarantoimittajiin.  Teet läheistä yhteistyötä tuotannonsuunnittelun sekä tuotannon kanssa ja osallistut tarvittaessa kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja 2-5 vuoden kokemusta ostotoiminnasta. Hallitset Excelin ja omaat hyvän englannin kielen taidon suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi katsomme kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ja ammattitaitoista neuvottelu- ja osto-otetta sekä oma-aloitteista ja suunnitelmallista otetta työhön. Olet ratkaisu- ja kehittämishakuinen ja omaat hyvän, positiivisen asenteen työntekoa kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja palkitsevan työn pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä, kansainvälisessä toimintaympäristössä.Saat myös mukavat työkaverit ja Wihurin työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kanssa palkkatoiveineen 12.8.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Purchasing Manager Ari Lehto p. 020 510 3260 tai ari.lehto@wipak.com