(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa, reipasta ja positiivista ostoassistenttia. Työ on kokopäiväistä arkityötä, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää kuusi kuukautta. Määräaikaisuuden päättyessä jatko yrityksessä on mahdollista tilanteen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä huolehdit vaihtelevista tilaustenkäsittelyyn liittyvistä tehtävistä; kuten ostotilausten tekemisestä ja käsittelystä, osto- ja myyntitilausvahvistuksista, tilausten toimitusaikavalvonnasta, logistisesta koordinoinnista sekä asiakaspalvelusta. Toimit osana ammattitaitoista viiden hengen tiimiä. Tiimissä ei unohdeta huumorin kukkasia, mutta tarvittaessa hiljennytään myös intensiivisempään työskentelyyn.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta, tarkkaa, proaktiivista sekä joustavaa työskentelyotetta sekä loistavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutustaustaa sekä mielellään hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestymistä tukee ymmärrys osto- ja myyntiprosessien toiminnasta sekä aikaisempi kokemus logistiikan tai tilaustenkäsittelyn tehtävien parista. Toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa sekä ajantasaisia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle asiantuntevan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävään, mukavat työskentelytilat sekä monipuolisen toimenkuvan.  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 19.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.