(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti - Vantaa - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
   Etsimme asiakkaallemme Vantaalla sijaitsevalle kansainväliselle yritykselle ostoassistenttia määräaikaiseen kuusi kuukautta kestävään työhön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä huhtikuun aikana.   

Tehtävän kuvaus

Työskentelet ostajan työparina ja tehtäviisi kuuluu monipuolista ostoprosessin hallintaa. Tehtäviisi kuuluu mm. toimittajatietojen avaamista, tarjouspyyntöjen hoitamista, ostotilausten avaaminen järjestelmässä, ostotilausten hyväksymisten seuraamista,  ostolaskujen tiliöintiä sekä  kulujen seurantaa. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointibudjetin seurantaan osallistumista,  raportointia sekä mahdollisesti myös HR:n avustavia tehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi, ktm).  Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös työurasi alussa oleva innokas ja toimeen tarttuva tekijä, joka ottaa työn nopeasti haltuun.  Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja hyvät It-taidot. Käytössäsi on useita eri järjestelmiä. Työ  edellyttää ehdotonta tarkkuutta sekä prosessien mukaan toimimista. Olet myös joustava ja positiivinen työntekijä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mukavan työyhteisön. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ääressä Vantaalla.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti  Sirpa Kähkönen, puh. 030  6090  517 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi , parhaiten 16.4.2018 klo 10 -11 ja 17.4.2018 klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.4.2018  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi