(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Toimenkuva
Etsimme pakkausalan asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista ostoassistenttia. Ostoassistenttina toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja pääasiallisina tehtävinäsi ovat monipuolisia tehtävät hankinta- ja hallinto-osastolla.
Odotamme sinulta
Tehtävässä tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä. Myös englanninkielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti on edellytys työssä suoriutumiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on kokoaikainen ja tarjoamme alkuun 6kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Tavoitteena on vakinaistuminen asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Helsingin Malmilla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Ostoassistentti (vakinaistuva). Liitäthän hakemukseen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Helsingin HR-konsultti Olli Nyman (puh. 0504432915 ja e-mail olli.nyman@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
6kk, mahdollinen vakinaistuminen
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@eezy.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.02.2020 mennessä.