Ostoassistentti tuotehallintaan
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko töihin kaupan alan tukitehtäviin ja kiinnostaako sinua tuotetietojen hallinta? Onko sinulla positiivinen asenne ja into oppia uutta? Meillä pääset työskentelemään osana sitoutunutta ja ammattitaitoista tiimiä, jota kehitetään ja uudistetaan yhdessä.


Etsimme joukkoomme järjestelmällistä Ostoassistenttia tuote- ja toimittajarekisterin ylläpitoon.


Työtehtäviäsi


Ostoassistenttina tulet olemaan osa oston kehitysosastoa, joka toimii ostoryhmien tukiorganisaationa.


• Ylläpidät tuotetietoja Tokmannin tuoterekisterissä.
• Huolehdit siitä, että tuote- ja toimittajatiedot ja dokumentit ovat järjestelmissämme oikein ja ajallaan.
• Työskentelet tiiviisti hankintaosastolla käytössä olevien keskeisten järjestelmien parissa (Merx, PIM, A2)
• Toimit päivittäisessä yhteistyössä ostoryhmien kanssa tuotetietoihin liittyvissä asioissa.


Ostoassistentti raportoi oston kehityspäällikölle.


Mitä odotamme sinulta?


Huolellisuus, tarkkuus, uteliaisuus ja oppimiskyky ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulla olevan ja odotamme sinun olevan kiinnostunut työskentelemään tuotetietojen parissa. Olet järjestelmällinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista paineensietokykyä ja taitoa tehdä työnsä välillä tiukassakin aikataulussa. Teet yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, joten yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja arvostetaan. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito. Tietotekniset taitosi ja erityisesti Excel-osaamisesi ovat vahvat.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tämä tehtävä on mahdollisuus päästä oppimaan tuotehallinnasta ja vaikuttamaan Tokmannin liiketoimintaan ja asiakaskokemukseen hyvin konkreettisesti varmistamalla, että myytävien tuotteiden tiedot ovat järjestelmissä ja oikein. Pääset työskentelemään yhdessä tiimin osaavien ja ahkerien työkavereiden kanssa ja saat hyvän perehdytyksen työhösi. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta.

Työtä tehdään nyt korona-aikaan täysin etänä ja myös "uuden normaalin koittaessa" työtä voidaan tehdä osin etänä yrityksen etätyökäytäntöjen mukaisesti.

Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessasi. Lisätietoja tehtävästä antaa oston kehityspäällikkö Jukka Niskanen, jukka.niskanen@tokmanni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot