(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti teknokemian ostoryhmään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Etsimme nyt ostoassistenttia teknokemian ostoryhmään ammattitaitoisen tiimin jäseneksi. Ostoassistenttina toimit ostoryhmäpäällikön ja ostajien tukena sekä ostoryhmän yhteyshenkilönä myymälöiden suuntaan. Monipuoliset tehtäväsi sisältävät oman tiimin kanssa toimimisen ohella myös runsaasti yhteistyötä muun muassa asiakaspalvelun, markkinoinnin, tavaravirranohjauksen ja laatuosaston henkilöstön kanssa.

Työtehtävän sisältö
Tehtäviisi kuuluu ostajien avustaminen valikoima- ja kampanjatietojen ylläpidossa ja tarkistamisessa sekä markkinointimateriaalien vedosten tarkistamista ja kommentointia teknokemian tuotteiden kuvien ja hintojen osalta. Huolehdit myös kuvaus- ja hyväksymisnäytteiden tilaamisesta varastolta ja toimittamisesta studioon. Tuet asiakaspalvelua teknokemian tuotteita koskevissa kysymyksissä, ja seuraat ja hoidat reklamaatioita yhdessä laatuosaston ja ostonkehityksen kanssa. Tärkeä osa tehtävääsi on tuote- ja valikoimatietojen ylläpito tuotehallintajärjestelmässä sekä erilaisten laskutukseen ja rahaliikenteen valvomiseen liittyvien hallinnointi- ja arkistointitehtävien hoitaminen. Tavaravirranohjaus -yksikön tukena toimit tilaus- ja toimitusasioihin liittyvissä tehtävissä. Pääset osallistumaan työssäsi myös erilaisiin teknokemian tuoteryhmään liittyviin projekteihin ja olemaan yhteydessä tuontitoimittajiimme.

Mitä odotamme sinulta?
• Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai myymälätyöskentelystä.
• Asiakaspalveluhenkisyys ja erinomaiset yhteistyötaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.
• Työtehtävät ovat monipuolisia ja työ on nopeatempoista, joten tarvitset hyvää organisointitaitoa, itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä kykyä reagoida nopeasti erilaisiin pyyntöihin ja kysymyksiin.
• Tulet käyttämään työssäsi Exceliä, Powerpointia ja hankintaan liittyviä järjestelmiä, joten odotamme sinulta hyvää toimistosovellusten hallintaa sekä kykyä oppia uusien järjestelmien käyttöä.
• Toimittajayhteistyön hoitamisessa tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
• Kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä. Tokmanni on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.

Hakuohjeet ja lisätiedot
Tehtävä on noin vuoden mittainen määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksella Mäntsälässä. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 25.5.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ostoryhmäpäällikkö Minna Wegelius, p. 020 728 5383 to 17.5. klo 15-16 ja ti 22.5. klo 8-9.