Ostoassistentti Pieksämäelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Haemme asiakkaallemme Franke Finland Oy:lle ostoassistenttia äitiyslomansijaisuuteen.

Franke Finland Oy on Naarajärvellä, Pieksämäellä, toimiva yritys, joka valmistaa ja myy saniteettitilojen altaita ja -varusteita sekä hanoja. Samassa tehtaassa valmistetaan myös sisaryrityksen Franke Medical Oy:n toimesta terveydenhuollossa käytettäviä pesu- ja desinfiontikoneita.

Franken ostoassistenttina työpäivääsi kuuluu mm. ostotilausten laatimista sekä prosessien valvontaa. Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten tavarantoimittajien että sisäisten myynnin ja varaston kanssa. Lisäksi ostoassistentti huolehtii laskujen käsittelystä ja tiliöinneistä. Tarvittaessa tuuraat myös Franke Medicalin ostoassistenttia.

Sovit erinomaisesti tehtävään, mikäli sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, IT-osaamisesi on hyvällä tasolla, etenkin excel ja toiminnanohjausjärjestelmä (tehtävässä SAP), sekä olet oppivainen, tarkka ja oma-aloitteinen henkilö.

Tehtävässä eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta hankinnan tehtävistä ja/tai talouspuolen osaamista. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten myös hyvällä asenteella ja motivaatiolla pääsee pitkälle.

Toivottu aloitusajankohta on marraskuun alku ja työsuhteen kesto on alkuun vuosi, mahdollisuus työskennellä pidempäänkin. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus sopimuksen mukaan.

Franke tarjoaa työntekijöilleen Smartum-edut hyvinvoinnin edistämiseksi sekä tarjouksia ja alennuksia paikallisilta yhteistyökumppaneilta.

Henkilö työllistyy suoraan Franken työntekijäksi ja työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta, jonka mukaan myös palkkaus määräytyy.

Haastattelemma hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh/sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505055
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Joroinen, Juva, Mikkeli, Pieksämäki, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus