(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti (Lempäälä) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme asiakkaallemme Lempäälään suorarekrytointina

OSTOASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen. 

Työskentelet ostoassistentin tehtävässä ostajien tukena varmistaen huolellisella työotteellasi, että prosessit sujuvat. Työtehtävinäsi ovat yhteydenpito tavaran toimittajiin ja huolintayrityksiin, varaston hallinta – ja seuranta, ostoihin osallistuminen sekä rahtien järjestäminen. Lisäksi hoidat tuontitullaus- ja ostoprosesseihin liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Huolehdit, että asiat virtaavat oikea-aikaisesti ja varmistat että myytäviä tuotteita on riittävästi varastossa.

Toivomme sinulta:

  • alalle soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • hieman kokemusta ostoassistentin tai ostajan työstä
  • ymmärrystä tuontipuolen tehtävistä
  • sujuvat tietotekniset taidot
  • hyvä englannin kielen taito
  • huolellisuuta, tarkkuutta ja yhteistyötaitoja
  • oma-aloitteisuutta, reippautta ja pitkäjänteisyyttä

Tarjoamme sinulle erittäin mukavan työyhteisön ja tiimin tuen. Pääset kehittymään tässä yrityksessä osaamisesi huomioiden. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 8-16 ja työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-12 myyntikonsultti Minna Kotilainen 044 740 4501 sekä klo 12-16 Johtava HR- konsultti Elisa Häkli 044 740 4502. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.