(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Prescott on vuonna 2005 perustettu elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille herkullisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteidemme kautta. Tuotteitamme myydään läpi Suomen vähittäiskaupoissa, keskusliikkeissä ja tukkureilla. Etsimme ostoassistenttia Prescott Oy:lle elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiöön. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksen kautta ja on kestoltaan kuusi kuukautta. Määräaikaisuuden jälkeen henkilöllä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.   

Tehtävän kuvaus

Ostoassistenttina tulet työskentelemään osana hankintatiimiä pääasiassatuotetietojen parissa. Ensisijaiset työtehtäväsi liittyvät yrityksen oman sekäkeskusliikkeiden Synkka-tuotetietopalveluntuotetietojen ylläpitämiseen sekä keskusliikkeiden tarjouspohjien täyttämiseen.Lisäksi vaihtelevuutta tehtäviin tuo mm. myyntitilausten käsittelyn jalaskutuksen sijaistamiset sekä muut myyntiin ja hankintaan liittyvättukitehtävät. Työnkuvaan on mahdollista yhdistää myös muita tehtäviä henkilönoman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. Työaika on alkuun 30-37,5 h / vkoja ajoittuu arkisin klo 7-17 aikavälillä joustavasti.  

Toivomme sinulta

Toivomme, että elintarvikeala on sinulle jossain määrin ennestään tuttu. Synkka-tuotetietopalvelun tai tuote- jaravitsemistietojen hallitseminen katsotaan eduksi. Tärkeintäkuitenkin on, että olet innokas ja aktiivinen oppimaan uutta. Työotteeltasi olet tarkka ja reipas, etkä pelkääkysyä, jos et tiedä vastauksia valmiiksi. Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisentehtäväkokonaisuuden kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön parissa osanainnokasta ja osaavaa tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.