(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Onko sinulla kaupallinen tai tekninen koulutus ja kiinnostusta ostotoimintoja kohtaan? Viihdytkö nopeatempoisessa työympäristössä, jossa tehokkuudesta ja tarkkuudesta on hyötyä? Haemme nyt ostoassistenttia Konecranesille ostotiimin tueksi. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää oman alasi osaamista suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Lue lisää ja hae jo tänään, haku etenee heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit tärkeänä osana kokenutta ostotiimiä ja tuet heitä tilausprosesseissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat ostotilausten etenemisen sujuvuuden varmistaminen: kommunikoit säännöllisesti eri sidosryhmien kanssa, syötät tilausvahvistuksia järjestelmään ja vamistat, että ne on vastaanotettu ja kirjattu oikein. Valvot myös puuttuvia tilausvahvistuksia, tarkastat laskuja, hoidat reklamaatioita sekä viet asioita tarvittaessa eteenpäin tiimissä. Työ vaatii tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta ja kykyä hoitaa useaa tehtävää samanaikaisesti.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä ja osaavaa tiimiä
* Mahdollisuuden aloittaa perustason tehtävistä ja kerryttää arvokasta oppia tulevaisuuden uralle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Ostotiimin tukeminen tilausprosesseissa
* Ostotilausten etenemisen varmistaminen ja tilausvahvistusten käsitteleminen
* Puuttuvien tilausvahvistusten hoitaminen, laskujen tarkastaminen ja asioiden eteenpäin vieminen tiimissä
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on kaupallinen tai teknisen alan tutkinto tai viimeistelet vielä opintojasi. Viihdyt itsenäisessä roolissa etkä pelkää hallinnollisessa roolissa esiintyviä rutiineja. Työskentelet tehokkaasti kuitenkin laadusta tinkimättä. Erityisesti päivittäinen päivämäärien sekä hintojen kanssa toimiminen vaatii tarkkuutta numeroiden kanssa.


* Kaupallinen tai tekninen koulutus
* Hyvät MS Office taidot
* Järjestelmällinen, tarkka ja reipas työskentelyote
* Hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Katsomme eduksi SAPin ja saksan kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.