(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme asiakkaallemme kesä-elokuuksi osto-osastolle kesäsijaista avustaviin tehtäviin.

Työtehtäviisi sisältyy erinäisiä osto-osaston avustavia tehtäviä tavaran vastaanotosta listojen tarkistuksiin, kirjauksiin ja yleisiin toimistotöihin. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tulet toimimaan koko kesän ajan yhdessä vakituisen työntekijän kanssa.

Mitä sitten odotamme sinulta? Sinulla tulee olla kärsivällisyyttä suorittaa tarkkuutta vaativia tehtäviä huolella ja tunnollisesti. Myös rutiinitehtävät hoidat aina hyvin ja tarkasti. Hyvä suomen kielen taito on välttämättömyys ja englannin kielen taito tulisi olla myös hallussa siten, että selviät helpoista kanssakäynti tilanteista myös englannin kielellä. Matilda-järjestelmän tuntemus ja kokemus ostoassistentin tehtävistä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään osto-osaston toimintaa ja oppimaan lisää alan toiminnasta. Sinulla on säännöllinen työaika ja vakituisen työntekijän tuki työssäsi. Työt sijoittuvat ajalle 18.6-20.8.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera järjestelmämme kautta viimeistään 31.5 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 

Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori

040 630 8101

jenni.kempas@workpower.fi