(Poistunut julkaisusta)

Ostoassistentti jalkineiden ostoryhmään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Onko sinulla kokemusta hankinnasta ja erityisesti jalkineiden parista? Tartutko työhön ripeästi, oma-aloitteisesti ja positiivisella asenteella? Haluaisitko työskennellä osana ainutlaatuista pukeutumisen huipputiimiämme ostajan lisäksi?


Etsimme kehittymishaluista ostoassistenttia pukeutumisen ostoryhmään toimimaan fiksun ostamisen ja vastuullisen hankinnan puolesta ja työskentelemään tärkeänä osana jalkineiden hankintatiimiä.


Työtehtäviäsi


Ostoassistenttina jalkineryhmässä tehtäviisi kuuluvat hankintaan liittyvät avustavat työt tarjouspyyntöihin ja tarjousten hinnoitteluun sekä näytteiden käsittelyyn liittyen. Työhösi kuuluu myös näytteiden kommentointi toimittajille, toimitusaikavalvonnan hoitaminen, tuotteiden kytkeminen valikoimahallintajärjestelmään, kampanjatuotteiden hallitsemista järjestelmässä, tilausten viimeistelyä sekä toimittajien kanssa käytävää kirjeenvaihtoa. Toimit osana pukeutumisen assistenttitiimiä.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Odotamme sinulta aiempaa jalkinetuotteisiin liittyvää osaamista sekä kykyä kaupalliseen ajatteluun. Työskentelytyyliltäsi olet oppimishaluinen, ahkera, oma-aloitteinen ja huolellinen ja sinulla on positiivinen asenne. Hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitset tehdessäsi yhteistyötä ostajien, tavarantoimittajien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Viihdyt tässä työssä, jos pidät rutiineista, nopeatempoisesta työtahdista, vaihtuvista tilanteista ja asioiden järjestelemisestä, ja olet tottunut priorisoimaan työtehtäviäsi. Langat pysyvät käsissäsi samanaikaisesti. Tulet toimimaan yhteistyössä ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa, joten työssä on ensiarvoisen tärkeää pystyä kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Hallitset Office-ohjelmat (Excel, Word ja PowerPoint) ja olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä työssä pääset mukaan kehittämään Tokmannin kasvavaa jalkinekauppaa ja halutessasi myös antamaan omaa näkemystäsi valikoiman muodostamiseen. Pääset tekemään töitä toisiaan eteenpäin sparraavassa ammattilaisten joukossa, jossa tavoitteet ovat korkealla ja töitä tehdään luovalla, myynnillisellä, asiakaslähtöisellä ja työkavereita kannustavalla otteella. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7.2018. Mainitse palkkatoiveesi hakemuksessasi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen pe 6.7. klo 9-11 ja pe 13.7. klo 9-11, p. 040 546 3709.