Ostoasiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Tule mukaan kehittämään ostamisen ja tilaus-toimitusketjun prosesseja Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin.

Toimitusketjuratkaisut on osa Konsernihallinnon Talouspalveluja. Vastaamme mm. Espoon kaupungin materiaalilogistiikasta sekä palvelujen ja tarvikkeiden tilaus-toimitusketjun digitalisoimisesta. Ostoasiantuntijana liityt reilun 10 hengen asiantuntijatiimiin, joka vie asioita eteenpäin asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja suoraviivaisesti keskittyen olennaiseen ja samalla pitäen hauskaa töissä.

Ostoasiantuntija osallistuu asiantuntijana Espoon kaupungin kilpailutuksiin ja kehittää hankinnalle sujuvimman tilaus-toimitusketjun samalla sähköistäen tarpeesta maksuun -prosessin. Tulet myös kehittymään yhden tilausjärjestelmän asiantuntijaksi ja vastaamaan sen sisällöllisestä kehittämisestä työparin kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisiin palvelujen ja prosessien kehittämis- ja leanausprojekteihin osallistuminen.

Talouspalvelut kokonaisuudessaan työllistää n 90 talouden ammattilaista. Toimitilamme sijaitsee Espoon keskuksessa uudistetussa monitoimitilaympäristössä. Myös etätyö on luonnollinen osa meillä työskentelyä.

Työpaikan nim ja osoitei: Talouspalvelut / Toimitusketjuratkaisut, Kamreerintie 5, 02770 Espoo

Työaika: 36,45 h / vk

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään tilaus-toimitusketjun osaamista ja kokemusta kehittämistehtävistä. Office ympäristöä käytät erinomaisesti.

Arvostamme eteenpäin katsovaa ja mahdollisuudet tunnistavaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia tiimityötaitoja, vastuunotto- ja päätöksentekokykyä. Olet ollut tekemisissä erilaisten järjestelmien kanssa ja hallitset asiat prosesseina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot