(Poistunut julkaisusta)

Ostoasiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Ostoasiantuntija

Työavain 1-45-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.03.2019 kello 15:45
Toimitusketjuratkaisut , Kamreerintie 5 02770 Espoo
Konsernihallinto, Rahoitus ja talous/Talouspalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tule töihin Espoon uudistuviin Talouspalveluihin. Talouspalvelujen toimitusketjuratkaisut vastaa kaupungin tilaus-toimitusketjusta, sähköisten tilausratkaisujen kehittämisestä sekä useiden kaupunkitasoisesti keskitettyjen ostopalvelujen kehittämisestä ja hallinnasta. Tavoitteenamme on sähköistää jokaiseen kaupungin kilpailutukseen ja sopimukseen liittyvä tilaaminen. Ostoasiantuntijan päätehtävät ovat kilpailutusvalmisteluun osallistuminen, tilaus-toimitusratkaisujen kehittäminen sekä tilausprosessien dokumentointi. Lisäksi osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelut 10-11.4.2019.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta tilaus-toimitusketjuun liittyvistä tehtävistä, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, kokemusta prosessien kehittämisestä ja dokumentoinnista sekä Office ohjelmien erinomaista hallintaa.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jatkuvaan parantamiseen perustuvaa työskentelyotetta. Otat vastuun tehtävistäsi ja hoidat ne itsenäisesti loppuun. Uusien asioiden oppiminen on sinulle tervetullut haaste. Kykenet tuomaan haastaviin prosesseihin ratkaisuehdotuksia etkä jumitu siihen miten asioita on aina hoidettu. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä työyhteisö. Teemme kovaa töitä rennolla otteella ja saavutamme tavoitteitamme pitäen samalla hauskaa. Juuri uudistettu toimitilamme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Espoon keskuksessa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3100 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h45 min /vko


Konsernihallinnon tehtävänä on johtaa, ohjata, valvoa ja kehittää koko kaupunkikonsernia sekä vastata kaupungin tukipalveluista ja niiden kehittämisestä kaupunginjohtajan johdolla. Konsernihallinto ohjaa Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä sekä asukkaiden ja asiakkaidensa hyvinvointia. Konsernihallinto vastaa keskitetyistä julkishallinnon asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Lisätietoja tehtävästä
Palvelupäällikkö Pasi Ojaniemi
050-385 9086
etunimi.sukunimi@espoo.fi
Jätä soittopyyntö vastaajaan