Ostoasiantuntija, Talouspalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Kuvaus tehtävästä:
Tule mukaan kehittämään ostamisen ja tilaus-toimitusketjun prosesseja Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin.

Toimitusketjuratkaisut on osa Konsernihallinnon Talouspalveluja. Vastaamme mm. Espoon kaupungin materiaalilogistiikasta sekä palvelujen ja tarvikkeiden tilaus-toimitusketjun digitalisoimisesta. Ostoasiantuntijana liityt reilun 10 hengen asiantuntijatiimiin, joka vie asioita eteenpäin asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja suoraviivaisesti keskittyen olennaiseen ja samalla pitäen hauskaa töissä.

Ostoasiantuntija osallistuu Espoon kaupungin kilpailutuksiin ja kehittää hankinnalle sujuvimman tilaus-toimitusketjun samalla sähköistäen tarpeesta maksuun -prosessin. Tulet myös kehittymään PSOP tilausjärjestelmän asiantuntijaksi ja osallistut sen sisällölliseen kehittämiseen Espoon kaupungilla. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisiin palvelujen ja prosessien kehittämis- ja leanausprojekteihin osallistuminen.

Talouspalvelut kokonaisuudessaan työllistää n 90 talouden ammattilaista. Toimitilamme sijaitsee Espoon keskuksessa uudistetussa monitoimitilaympäristössä. Myös etätyö on luonnollinen osa meillä työskentelyä ja Korona - aikana työskentelemme ensisijaisesti etänä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään viikolla 46 (9.-10.12.2020)

Työpaikan nimi: Talouspalvelut / Toimitusketjuratkaisut, Kamreerintie 5, 02770 Espoo

Työaika: 36h15min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään tilaus-toimitusketjun osaamista ja kokemusta kehittämistehtävistä. Office ympäristöä käytät erinomaisesti.

Arvostamme eteenpäin katsovaa ja mahdollisuudet tunnistavaa työotetta, ratkaisuhenkisyyttä, asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia tiimityötaitoja, vastuunotto- ja päätöksentekokykyä. Olet ollut tekemisissä erilaisten järjestelmien kanssa ja hallitset asiat prosesseina.

Tehtäväkohtainen palkka: 3169,20-3422,73 €/kk kokemuksesta riippuen.

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat elinkeino ja kaupunkikehitys, hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous.

Konsernihallinnon tehtävänä on johtaa, ohjata, valvoa ja kehittää koko kaupunkikonsernia sekä vastata kaupungin tukipalveluista ja niiden kehittämisestä kaupunginjohtajan johdolla.

Konsernihallinto ohjaa Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä sekä asukkaiden ja asiakkaidensa hyvinvointia. Konsernihallinto vastaa keskitetyistä julkishallinnon asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot