(Poistunut julkaisusta)

Ostoasiantuntija Liiketoiminnan tukeen Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haemme vakituiseen vuokratyösuhteeseen OPn Hankinta ja toimitilapalvelut -osastolle, kehitys ja osto -yksikköön Helsinkiin

Ostoasiantuntijaa - Liiketoiminnan tuki

Tehtävät

Tavoitteenasi on tarjota ammattitaitoista tukea OP Ryhmän liiketoiminnan tukipalveluiden ostoon ja pienhankintaan kattaen erityisesti kiinteistöhallinta-, logistiikka-, toimisto-, markkinointi- ja viestintäpalvelut. Määrittelet ostettaville palveluille ja näihin kuuluville sopimuksille optimaaliset ostoprosessit ja vastaat niiden käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä sekä sisäisesti että toimittajarajapinnassa.

Vastaat käyttöönotettujen palveluiden tilaamisen tuesta, seurannasta ja jatkokehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös taktinen osto kattaen tarvittaessa myös kilpailuttamisen, sopimusneuvottelun ja sopimusten hallinnoinnin. Tukenasi ovat OP Ryhmän hankintaprosessi sekä SAP Ariba -järjestelmä. Tärkeimmät sisäiset yhteistyöryhmäsi ovat hankintapäälliköt, ostotiimi sekä liiketoiminnan edustajat. Toimit läheisessä yhteistyössä toimittajien kanssa.

Odotamme

Edellytämme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta liiketoimintaa tukevien palveluiden ostosta ja/tai hankinnasta kattaen kilpailuttamisen. Sinulla tulee olla hyvä kokemus tilauksesta maksuun -prosessista ja sen operatiivisesta hallinnoinnista. Erinomainen hankintajärjestelmäosaaminen (esim. SAP Ariba) sekä kyky ja into omaksua uusia järjestelmiä on tärkeä edellytys tehtävässä menestymiseen.

Odotamme sinulta myös:

- Itsenäistä, oma-aloitteista sekä kehityshenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta

- Kykyä ja halua hallita yksityiskohdat, mutta hahmottaa myös kokonaisuuksia

- Organisointi- ja paineensietokykyä

- Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja

- Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

- Kaupallinen/tekninen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan tehtävän kehittävässä ja innokkaassa tiimissä. Työtä tehdään moderneissa työtiloissa Vallilassa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta 22.2. mennessä.

Tiedot
Haku päättyy: 22.2.2018. Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Hankinta- ja toimitilapalvelut
Työpaikan sijainti: Helsinki Vallila
Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27208&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.