(Poistunut julkaisusta)

Ostoasiantuntija - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme asiakkaallemme ostoasiantuntijaa elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiöön. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Työssäsi vastaat ensisijaisesti hankintasuunnittelusta ja ostoprosessin sujuvasta kulusta. Tehtäviisi kuuluvat myös ostoehtojen neuvottelu ja ylläpito, toimittajatietojen ylläpito, hankintahinnoittelu sekä muiden oston ja hankinnan kokonaisuuksien hallinta. Teet tiivistä yhteistyötä muun ostotiimin kanssa.

Toivomme sinulta 

Sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta jasujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on aiempaa kokemusta hankintatehtävienitsenäisestä hoitamisesta sekä ymmärrystä kaupanalan toiminnasta. Aiempikokemus elintarvikealalta on ehdottomasti eduksi. Olet aktiivinen jaoma-aloitteinen luontainen neuvottelija, joka viihtyy muuttuvassa ja ajoittainhektisessä työympäristössä. Olet työssäsi innokas kehittämään ja kehittymään.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön parissa osana innokasta ja osaavaa tiimiä.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.