Osto- ja myyntireskontran avoimet tehtävät
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Etsimme asiakkaillemme niin uransa alussa olevia kuin kokeneempiakin taloushallinnon osaajia osto- ja myyntireskontranhoitajan tehtäviin Uudenmaan alueelle.

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät joukkoonsa erilaisia taloushallinnon osaajia.

Työtehtäväsi:

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, tärkeimpinä osto- ja myyntireskontra. Lisäksi tehtäviisi voi osaamisestasi ja tehtävästä riippuen sisältyä myös muita erilaisia tehtäviä, kuten kirjanpidon avustavia tehtäviä tai palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva tehtävä aukeaa. 

Arvostamme:

  • Aiempaa työkokemusta osto- ja myyntireskontran tehtävistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai merkonomi
  • Erinomaisia järjestelmätaitoja sekä kykyä omaksua uusia taloushallinnon järjestelmiä
  • Loistavia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä yhteistyössä tiimin ja eri sidosryhmien kanssa
  • Innokkuutta uuden oppimiseen sekä oman ammattitaidon kehittämiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Työn nykyaikaisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Asiakasyrityksemme tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen taloushallinnon lisäksi myös muiden tehtävien parissa. Asiakasyrityksemme tarjoavat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuja.

Hakuprosessi:

Kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tämän hakuilmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystiedot.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Ole rohkeasti yhteydessä. HR-koordinaattori Berit Alifrosti vastaa mielellään kysymyksiisi: berit.alifrosti@workpower.fi / 044 745 5170.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot