(Poistunut julkaisusta)

Osto- ja myyntikoordinaattori Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Haemme Helsingissä olevalle asiakkaallemme osto- ja myyntikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen työsuhteesi on aluksi 12 kk, mutta jatko on mahdollinen.
Jos sinulla on kokemusta sekä osto- että myyntitoiminnoista ja etsit itsellesi uutta työmahdollisuutta- hae tätä paikkaa pikaisesti.
 
Suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on sinulle etu.   
Olet tarkka, oma-aloittinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidät työskentelystä tiimissä ja nautit siitä kun toimenkuvasi on monipuolinen.

Sinulta toivotaan osto- ja myyntitoimintojen kokemuksen lisäksi seoveltuvaa koulutusta. Olet tottunut työssäsi käyttämään Office-ohjelmistoja ja olet käyttänyt työssäsi myös jotain ERP-toiminnanohjausjärjestelmää.
 
Noin 50% työajasta toimit ostajan työparina ja tehtäviäsi ovat:
- Varasto-, tilaus- ja suoratoimitustuotteiden ostotilaukset
- Tuotteiden avaus ja ylläpito
- Saapumisalustoiden luominen
- Toimitusten seuranta
- Laskujen tarkastus ja täsmäytys
- Reklamaatiot ja palautukset toimittajille
- Varastoarvojen seuranta
- Uusista tuotteista ja muutoksista tiedottaminen
 
Noin 50% työajasta toimit kotimaan myyntikoordinaattorina, jossa päävastuualueena palautukset, hyvitykset ja reklamaatiot. Toimenkuvaan kuuluu myös toisen kotimaan myyntikoordinaattorin sijaistaminen tilaustenkäsittelyssä.

Nyt kannattaa olla nopea ja hakea tätä tehtävää heti. Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Tarjolla on monipuolinen työtehtävä ja kilpailukykyinen palkkaus. 
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta, liitä mukaan suomenkielinen ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 18.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Ala-Kulju to 8.3 klo 14-15 puh. 0400 363 332 ja Evelina Laaksonen ma 12.3 klo 13-14 puh. 040 630 6384.

Asiakkaan tehtävänimike:  Osto-ja myyntikoordinaattori


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju, 0400363332


Toimipaikka:  Espoo