(Poistunut julkaisusta)

Osto-ja myyntiassistentti
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Suomen AM-Markkinointi Oy eli tutummin Tapetit.fi on perheyritys jo lähes 30 vuoden ajan. Toimimme edelläkävijänä tapettien maahantuonnissa ja tapettien ohella tuotevalikoimaamme kuuluvat Pride liisterit ja liimat, sisustustarrat, WallArt 3D-paneelit sekä ammattilaisille suunnatut Tapofix-tapetointilaitteet. Asiakkainamme toimivat sisustusliikkeet ja rautakaupat kautta maan.

Etsimme OSTO-JA MYYNTIASSISTENTTIA Suomen AM-Markkinointi Oy:lle.

Työssäsi tulet toimimaan osana osto-ja myyntitiimiä. Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. verkkosivujen päivitystä, tuotetaulukoiden tekoa, asiakaspalvelu sekä tilauksien vastaanotto puhelimitse, tilausten käsittelyä sekä osto- ja myyntitiimin tukeminen.

Toivomme Sinulta hyviä it-taitoja, etenkin plussaa on jos olet exel-velho! Lisäksi hyvä englanninkielen taito katsotaan eduksesi. Käytössämme on Visma Nova- ohjelma.

Etsimme tiimimme henkilöä joka on asiakaspalveluhenkinen, nopea oppimaan ja on innokas tekemään duunia jota mekin rakastamme!

Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja energisen tiimin ympärillesi, mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi erilaisissa työtehtävissä ja näköalapaikan tapettien maahantuontiyritykseen.

Työ on määräaikainen syyskuun loppuun asti.

Palkkaus: Kaupan alan tes.

Kysymykset koskien rekrytointia: Go On Pori, Minttu Porri, minttu.porri@go-on.fi, p. 044 9802042 ark.9-15 välillä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä paikka täytetään, joten jätä hakemuksesi pikaisesti.