(Poistunut julkaisusta)

Osto- ja myyntiassistentti Lektar Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021
Oletko järjestelmällinen ja sinulta löytyy jo kokemusta toimistotyöskentelystä? Kaipaatko uusia haasteita, ja olet kiinnostunut tutustumaan maahantuontiyrityksen toimintaan? Lektar Oy tuo maahan rakennustarvikkeita, sisustustuotteita, eristeitä sekä kodin muovituotteita ja teknisiä tuotteita. Perheyhtiö etsii nyt osto- ja myyntiassistenttia liittymään tiimiinsä pikaisella aikataululla. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä toimit pääasiassa rakennustarvikeosaston osto- ja myyntiassistenttina. Toimenkuvasi on monipuolinen ja teet tärkeää työtä koko toimiston arjen sujuvuuden kannalta. Saat tilaisuuden kasvattaa osaamistasi laaja-alaisesti ja hankit arvokasta kokemusta.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Säännölliset työajat 8-16
* Hyvän työilmapiirin ja tiiviin työyhteisön
* Tilaisuuden kasvattaa osaamistasi sekä osto- että myyntipuolen assistenttitehtävissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ostojen suunnittelu ja varasto- sekä toimitusseuranta
* Yhteydenpito toimittajiin
* Myyntitilausten teko, tuotetietojen käsittely sekä hinnastojen valmistelu
* Muut monipuoliset toimistotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen koulutustausta
* Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
* Hyvät Excel-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hyvät kommunikointitaidot


Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta maahantuontiyrityksen toiminnasta ja hallitset ruotsin ja/tai saksan kielen.

Etsimämme henkilö on


* Järjestelmällinen ja hyvä organisoija
* Palveluhenkinen ja rohkea tarttumaan toimeen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pikaisesti
* Kesto: Yli 12 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Muista, että jos olet merkinnyt ilmoitukseen viimeisen hakupäivän, et voi sulkea ilmoitusta, ennen kun kaikki hakemukset on käyty läpi.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Lektar Oy:stä täältä!