(Poistunut julkaisusta)

Osto- ja logistiikkakoordinaattori / Lantmännen Feed Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020


Lantmännen Feed Oy on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen. Rehutehtaamme sijaitsevat Kaipiaisissa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Turussa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa.

Lantmännen Agro Oy on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro kauppiasverkostoon kuuluu 39 kauppiasta ja 75 kauppaa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Sen lisäksi Hauholla on koetilatoimintaa ja Lahdessa varastotilat.

Lantmännen Feed Oy ja Lantmännen Agro Oy yhdistyvät virallisesti (juridinen yhdistyminen) alkusyksystä 2020, mutta molemmat yritykset toimivat jo operatiivisesti yhtenä organisaationa.

Lue lisää www.lantmannenagro.fi  ja www.lantmannenfeed.fi

Etsimme nyt

osto- ja logistiikkakoordinaattoria

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Lantmännen Feed kehittyy osana Lantmännen-konsernia, ja tulevaisuuden näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Etsimme mukaamme henkilöä, jolla on intoa ja rohkeutta haastaa vanhat tottumukset. Meillä olet tärkeä osa asiantuntevaa, rentoa ja iloista työyhteisöämme. Tehtävään kuuluu tuonti- ja vientitoiminnot kokonaisuudessaan ja keskeisimpinä mm.:

  • laivojen rahtaaminen tuonti- ja vientiraaka-aineille
  • luomuraaka-aineiden hankinta
  • rautatiekuljetusten koordinointi
  • laatuprosessien valvonta
  • rahtausmarkkinoiden seuranta, osallistuminen rahtaussopimusten kilpailuttamiseen ja laadintaan
  • osto- ja myyntilaskutus

Tehtävässä tarvitaan osaamista hankinta- ja logistiikkaketjun hallinnasta sekä ulkomaankaupan erityispiirteiden tuntemusta. Tehtävään kuuluu runsaasti sidosryhmätyöskentelyä, joten hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat keskiössä. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä. Ruotsin sekä venäjän kielitaito ovat eduksi.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi hoitamisesta, joten työssä menestyminen edellyttää kykyä itsensä johtamiseen, oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta tehdä päätöksiä. Työ vaatii myös tarkkuutta, täsmällisyyttä ja kustannustietoisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Head of Grain Jaakko Huokkola, puh. 050 487 3228 (tavoitettavissa parhaiten 13.2. klo 9-11) ja MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa parhaiten 6.2. klo 14-17). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 16.2.2020 mennessä.

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.