(Poistunut julkaisusta)

Ostajia Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Etsimme 2-3 hankinnan ammattilaista vahvistamaan OL1-OL2 sekä OL3-laitoksien hankintatiimejä.

Ostajat tulevat työskentelemään ydinvoimalaitoksien varaosien hankinnassa, jossa he vastaavat oman vastuualueidensa hankinnoista tarvemäärittelystä tarjousneuvotteluihin, sopimuksen laadinnasta toimitukseen ja aina laskutukseen asti. Tukena hankintaprosessissa ovat kunnossapidon ja tekniikan asiantuntijat sekä muu organisaatiomme. Ostajan työpäivään kuuluu mm. hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut, toimitusaikavalvonta ja erilaiset muut hankinnan tehtävät.

Toimittajaverkostomme on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa niin suomen- kuin englanninkielen osalta. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen on eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri).

Tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tilaukset ovat kestoltaan vuoden (jatko mahdollisuus). Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.