(Poistunut julkaisusta)

Ostajia, Äänekoski
Metsä Group konsernipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

OSTAJIA, Äänekoski

Metsä Group perustaa Äänekoskelle hankinnan palvelukeskuksen, joka palvelee kaikkia Metsä Groupin Suomen ja Viron yksiköitä ostotilausten käsittelyssä, pienkilpailutuksissa sekä ostotietojen ylläpidossa. Hankinnan uudessa yksikössä ostotoimintojen ammattilaiset ovat avainroolissa kehittämässä entistä laadukkaampaa hankintapalvelua ja luomassa uutta, yhtenäistä toimintatapaa menestyvään Metsä Groupiin. 


Tehtävän kuvaus

Haemme palvelukeskukseen ostajia ostamaan materiaaleja ja palveluita Metsä Groupin liiketoimintojen tarpeisiin. Sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten, tilausvahvistusten sekä hankintasopimusten käsittelyssä. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat reklamaatiotietokannasta omalla vastuualueellasi. Lisäksi tuet organisaation sisäisiä yhteistyökumppaneita ja toimittajia ostoprosessin eri vaiheissa.


Edellytykset


Toivomme, että tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus joko ostotehtävistä tai muista tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP ja Maximo toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä englannin kielen taito, ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden olla mukana uudistamassa hankintaorganisaatiomme toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jos uskot uusiutumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Äänekoskella pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää biotalouskeskittymää, joka on ainutlaatuinen maailmassa.


Katso, millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä:

https://www.metsagroup.com/fi/Media/videot/Pages/Video-Tee-uraa-uudistuvassa-Metsassa.aspx


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Timi Hyppänen p. 040 - 553 3944, parhaiten tavoitettavissa ti 4.12. klo 14.00-16.00 ja ke 5.12. klo 9.00-12.00.


Hakeminen


Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.12.2018 mennessä.


Avoinna on useita paikkoja, joten aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.