Ostaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2021

Haemme asiakkaallemme energisen asenteen omaavaa ostajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. 

Ostotiimi vastaa tuotteiden saatavuudesta tiiviissä yhteistyössä tuotehallinnon kanssa. Ostajana vastaat sovittujen toimittajien operatiivisesta yhteistyöstä, ostotilauksien luomisesta ja tilausvalvonnasta aina laskuntarkastukseen. Ostajana toimit tiiviisti yhtenä pelaajana neljän hengen ostotiimissä.

Sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta ostajan tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta, esim. tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Aiempi kokemus tuontihuolinnasta katsotaan eduksi.

Tarjolla on mielekäs työ ammattitaitoisessa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521714
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki