Ostaja
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme nyt Planmeca Oy:lle ammattitaitoista ostajaa vastaamaan pääosin mekaniikkapuolen hankinnoista

Toimit osana ostotiimiä, joka vastaa yrityksemme hoitokone- ja röntgentuotantojen sekä varaosien komponenttien ja kokonaisuuksien saatavuudesta. Tiimimme huolehtii myös oston tilaus-toimitusprosessin toimivuudesta. 

Tehtävässä hoidat itsenäisesti operatiivisia ostotehtäviä ja materiaalien suunnittelua. Koordinoit yhdessä ostopäällikön kanssa tuotantojen ostotoimintaa. Ylläpidät nimiketietoja toiminnanohjausjärjestelmässä, hoidat tuotannon materiaalisuunnittelua ennuste- tai tilauskantamuutoksien ohjaamana sekä osallistut komponenttien laatuongelmien käsittelyyn. Taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen voit osallistua laajemmin globaaliin toimittajayhteistyöhön ja hankintatoimeen sekä tuotekehitysprojektien tukemiseen. 

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa teknistä tai kaupallista tutkintoa (esim. insinööri/tradenomi) 
- useamman vuoden työkokemusta ostotoiminnasta
- aiempaa kokemusta valmistavan teollisuuden toimitusketjusta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja järjestelmätuntemusta
- reipasta ja analyyttistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta materiaalin- tai tuotannonohjauksesta, monipuolista eri valmistusmenetelmien tuntemusta tai laajempaa kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän materiaalitoimintojen ytimessä alansa edistyksellisimpien tuotteiden parissa, mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa, osaavan ja dynaamisen tiimin tuen sekä vakituisen työpaikan menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Kyösti Alanen kyosti.alanen(a)planmeca.com tai 020-779 5722

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot