Ostaja
Veljekset Keskinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme nyt Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumisosastolle Ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat operatiivinen ostotoiminta sekä tuotteiden ennakkotilaukset. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mainoksia ja kampanjoita. Osallistut myös muihin ostotiimin tehtäviin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta pukeutumisalalta ja ostotoiminnoista sekä aitoa innostusta muodin ja trendien seuraamiseen. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä päätöksentekokykyä. Työotteeltasi olet aktiivinen, täsmällinen ja joustava. Olet valmis ajoittain matkustamaan työssäsi ja joustat tarvittaessa työajoissa. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot; osaat toimia erilaisten ihmisten kanssa ja haluat päästä tuloksiin yhdessä tekemisen kautta. Sinua innostaa työssä tuloksen tekeminen ja haluat antaa ideoita ja näkemystä ostotoiminnan kehittämiseen. Työssä edellytetään suomen kielen lisäksi englannin kielen sujuvaa taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen oston tehtävän Suomen suurimmassa tavaratalossa. Työsi tukena sinulla tulee olemaan osaava työyhteisö ja organisaatio. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa osaltasi Suomen suurimman tavaratalon toimintaan ja menestykseen.

Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi 31.10.2021 mennessä liittämällä mukaan CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveen kera. Hae paikkaa heti, koska hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voit kysellä Adecco Vaasan HR-Consultant Minna Nummelin (minna.nummelin@adecco.fi, puh. 040 357 2654).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510452
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tuuri