Ostaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Etsimme Dongwha Finland Oy:lle Ostajaa vakituiseen tehtävään. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.

Ostajana tulet mukaan Dongwhan Planning-tiimiin ja työskentelet yhteistyössä hankintapäällikön, tuotannonsuunnittelijan ja toisen operatiivisen ostajan kanssa.

Tulet hallinnoimaan käytännön ostoprosessia ja työtehtävät sisältävät kattavasti koko prosessin, kuten esimerkiksi:

- ostotilausten teko ja käsittely,
- toimitusvalvonta,
- materiaalien vastaanotto,
- ostolaskujen tarkastaminen sekä
- tarjouskyselyt ja varastoinventaariot.

Toimit päivittäisessä yhteistyössä tuotannonsuunnittelijan kanssa varmistaen oikea-aikaiset ja -määräiset raaka-ainetoimitukset kolmelle tuotantolinjallemme tuotantosuunnitelman mukaisesti ja sijaistat tuotannonsuunnittelijaa tarvittaessa. Myös ostoihin liittyvä raportointi ja tietojen ylläpito toiminnanohjausjärjestelmässä kuuluvat tehtäviisi. SAP-osaaminen luetaan eduksi tehtävää haettaessa.

Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta ja/tai työkokemus ostoon ja hankintaan liittyvistä tehtävistä. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut, kunhan sinulla on intoa ja tarmoa päästä mukaan hoitamaan vastuullista tehtävää.

Kansainvälisessä työympäristössämme tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoja. Jos sinulla on myönteistä asennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta, halua tehdä tiimityötä, sitkeyttä sekä periksiantamattomuutta vaativissakin selvittelytilanteissa, olet etsimämme henkilö.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant, HR & Sales Antti Riihimäki, p. 040 668 6384,

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509826
  • Tehtäväalue: Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Riihimäki (antti.riihimaki (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kotka, Kotka