Ostaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Ostaja / Junior procurement program leader 

Haemme energisen asenteen omaavaa ostajaa Junior procurement program leader -tehtävään asiakkaallemme. Asiakkaamme toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.  

Toivomme aikaisempaa työkokemusta osto- tai tuoteassistentin tehtävistä. Osaaminen toimitusketjuhallinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä on etu, tai sinulla on vastaavaa osaamista esimerkiksi opiskelujen pohjalta.  

Sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Tarvitset myös hyvät yhteistyötaidot, teet tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. 

Työssä tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielitaitoa, englantia käytetään työkielenä. Soveltuva koulutustausta on esim. AMK tai yliopistotasoinen hankinta tai logistiikka-alan tutkinto. 

Työnkesto minimissään vuoden loppuun asti, mutta tässä tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkua pidempäänkin. Osittainen etätyö myös on mahdollista. 

Haastattelut alkavat heti, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa arkipäivisin Tomi Tastén/ Laura Vänskä p. 044 412 4090/ tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi 

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464334
  • Tehtäväalue: Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo