Ostaja
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme Ostajaa Kampin Sähkötalon toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Helenin hankintayksikön päätehtävä on varmistaa, että sen johtama toimitusketju tuottaa parhaan mahdollisen lisäarvon Helen-konsernille ja sen asiakkaille läpi hankintojen elinkaaren. Hankintayksikkö panostaa tällä hetkellä erityisesti tehokkaan kategoriajohtamismallin rakentamiseen.

Roolissasi vastaat itsenäisesti vastuullesi nimettyjen hankintaprojektien tehokkaasta läpiviennistä yhdessä konsernin liiketoimintojen asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviesi painopiste tulee olemaan rakennuttamishankkeissa, joissa pääset työskentelemään uusien, innovatiivisten ratkaisujen parissa.

Toivomme sinulta kokemusta hankintaprojektien johtamisesta. YSE -pohjaisten sopimusten hallinta ja erityisalojen hankintalainsäädännön tunteminen ja niiden parissa hankittu työkokemus on eduksi, mutta ei ehdoton vaatimus tehtävässä onnistumiselle. Tehtävässä on eduksi ymmärrys hankintojen kategoriajohtamisesta sekä kokemus matriisitiimissä työskentelystä. Edellytämme, että sinulla on vahva kaupallinen osaaminen ja olet työskennellyt hankintojen parissa osana sopimusprosessia.

Toivomme sinusta tiimikaveria, jolla on aito halu työskennellä asiakkaiden parhaaksi ja että sinulta löytyy vahva innostus toimintojen kehittämiseen, uudistamiseen ja näiden implementointiin - Meillä saa haastaa juurtuneita toimintatapoja. Tehtävässä menestyy ja viihtyy tiimipelaaja, jolta löytyvät hyvät delegointi- ja organisointitaidot. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai korkeakoulututkinto ja että sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Markku Järventaustalta (040 630 6100 / markku.jarventausta@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 07.05. klo 11.00-12.00 ja 12.05. klo 14.00-15.00.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 13.05.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot