Ostaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Haemme Oulussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme

OSTAJAA

Työ on alkuun 6 kk:n määräaikaisuus, jatko on mahdollinen. Työt alkavat keväällä 2021 sopimuksen mukaan. Tarkkaa alkamisajankohtaa ei ole vielä määritelty. Kyseessä on päivätyö.

Vastuullesi ostajana kuuluu materiaalien ostaminen ja saapumisvalvonta sekä tarvittaessa sijoitat tilaukset uudelleen toimittajien kanssa. Laskutuksen sekä muiden ostoihin liittyvien perustietojen oikeellisuuden tarkastaminen ja raportointi kuuluvat myös työhösi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme aikaisempaa hankintakokemusta ja teknillistä tai kaupallista koulutusta. Työ edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa sekä hyvää Excelin ja Wordin käyttötaitoa. Toivomme hakijoilta osaamista projektityöskentelystä sekä vahvaa analyyttistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa intohimoa ja persoonallisuutta unohtamatta.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 19.4.2021. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot