Ostaja
Vepsäläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme Vepsäläiselle pääkaupunkiseudulle energistä ja asiakaspalveluhenkistä

OSTAJAA

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ostajana toimit Vepsäläisen tuotehallinnan yksikössä osana ketjunohjausta. Vastaat menekkilaskennasta, aikataulutuksesta ja vaihto-omaisuuden hallinnasta sekä hallinnoit tuoterekisteriämme sen kaikissa elinkaaren vaiheissa (MS Dynamics Nav, PIM). Lisäksi tehtäviisi kuuluu ostotilauksia, tavaran liikkeitä sekä tiedon jakamista ihmisille ja eri kanaviin.  Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja kehitämme prosessejamme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Ostajana olet pääset tekemään monipuolista työtä mielenkiintoisten brändien parissa.

Sinulla on kokemusta ostajan tehtävistä, olet omatoiminen joukkuepelaaja ja pystyt toimimaan paineen alla. Olet järjestelmällinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Hallitset hyvin Office työkalut ja erityisesti Excelin sekä tietokannat ja osaat käsitellä dataa laajasti ja hallitset prosessit ja asiayhteydet. Sinulla on hyvä käytännön englannin kielen taito, muu kielitaito, erityisesti ranska, katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän design-brändien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ostojen ja tuotehallinnan työtehtävissä.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Ostojohtaja Marko Ikola, p. +358 40-5523 330 arkisin klo 10-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427684
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Ostojohtaja Marko Ikola, p. +358 40-5523 330 arkisin klo 10-11.