(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Asiakkaamme on teknologiateollisuuden yritys, joka on oman toimialansa ehdoton edelläkävijä, ja jonka tuotteet mullistavat maailmaa yksi kerrallaan.

Haemme nyt heille OSTAJAA

Työ on 6 kk:n määräaikaisuus ja toivottu aloitus 8.2.2021. Osaavaa, tiimiimme sopivaa ja motivoitunutta ammattilaista emme toki tämän jälkeen päästä lähtemään, eli töiden jatkuminen on mahdollista.

Työhösi ostajana kuuluu ensisijaisesti projektiostojen toimintojen hallinta. Ostat tuotannon ja R&D:n tarvitsemat materiaalit, vastaat materiaalien riittävyydestä ja optimaalisesta varastoarvosta asiakkaan projektin tarpeiden mukaisesti.

Vastuullesi ostajana kuuluu materiaalien ostaminen ja saapumisvalvonta sekä tarvittaessa sijoitat tilaukset uudelleen toimittajien kanssa. Laskutuksen sekä muiden ostoihin liittyvien perustietojen oikeellisuuden tarkastaminen ja raportointi kuuluvat myös työhösi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijoilta osaamista projektityöskentelystä sekä vahvaa analyyttistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa intohimoa ja persoonallisuutta unohtamatta.

Edellytämme 1-3 vuoden aikaisempaa hankintakokemusta ja teknillistä tai kaupallista koulutusta. Työ edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa sekä hyvää Excelin ja Wordin käyttötaitoa. Suurimpana etuna on Navision ERP:n aikaisempi käyttökokemus.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 7.2.2021. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121. Onnea hakuun!