(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt materiaalinhallinnan vastuualueelle ostajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen.

Ostajana sinulla on tärkeä rooli huolehtia oman alueesi terveydenhuollon tarvikkeiden saatavuudesta ja vastaat ostotilauksien tekemisestä, toimitusten valvonnasta ja niihin liittyvistä muista tehtävistä kuten toimittajayhteistyöstä. Työtehtävä sisältää merkittävästi yhteistyötä materiaalintoimittajien ja muiden HUS Logistiikan yksiköiden kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. Pääset kehittämään taitojasi HUS Logistiikan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ja sinulle on jo kertynyt kokemusta ostotehtävistä. Olet käyttänyt työssäsi ostotilausjärjestelmää ja muutenkin sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot (erityisesti MS Excel).

Toivomme että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisukyky. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta. Toivomme sinulta myös tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Jätäthän hakemuksesi ja cv:n palkkatoivomuksineen hakuajan loppuun mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Hakukelpoisuus
 
Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.3.2021  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 Materiaalipäällikkö Harri Hartikka puh. 040 355 3728, 25.1.2021 klo 14-15.