(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haemme hankintaosastollemme vakituiseen työsuhteeseen

OSTAJAA

Tehtävät ja vastuut

Keskeisiä tehtäviäsi on hankintatoimien toteuttaminen Kokkolan tehtaalla. Olet päivittäin yhteydessä toimittajiin ja muihin yrityksen sidosryhmiin. Osallistut toimittajayhteistyöhön ja sen kehittämiseen. Kuulut konsernin hankintaosastoon ja näin pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota, jossa tehdään työtä alan johtavien kemian alan yritysten kanssa. 

Tätä odotamme 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta hankinnoista, soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (kemian tekniikka, konetekniikka, sähköautomaatio) tai vastaavaa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus teknisistä hankinnoista katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä neuvottelutaitoja sekä palveluasennetta. 

Tätä tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä ja pääset osaksi kansainvälistä konsernia. CABB panostaa laatuun ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstöstä pidetään huolta tarjoamalla hyvät henkilöstöedut sekä kehittymismahdollisuudet.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä Psyconin konsulttiin Laura Nissilään p. 020 710 1271. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.1.2021