(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Condite (Finland)

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Haemme ammattilaista ostajaksi hankintaosastollemme

Vastaat oman tuoteryhmäsi tuotteiden hankinnasta, sopimusneuvotteluista ja sopimuksista. Teet työssäsi hankinta-aikatauluja ja teet kotiinkutsuja, jotka perustuvat tarvelaskentaan. Lisäksi sinulla on vahva ote kehitystoiminassa olemalla aktiivisesti mukana uusien tuotteiden ja tuoteinnovaatioiden löytämisessä.

Edellytämme kokemusta maailmanlaajuisesta hankintatoimesta, mielellään elintarvikealalta. Sinulla on vahva kaupallinen asenne, hyvät MS Office -taidot sekä sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tunnet omaksesi työskennellä ryhmässä ja haluat kantaa vastuusi tehdyistä päätöksistä.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden omaan kehittymiseen, yhteistyötä ammattilaisten kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tarjoamme mahdollisuuden päästä näköalapaikalle, osaksi tiimiä, joka luo makuja jokaiseen ruokapöytään.

Haasteellinen ja monipuolinen tehtävä mielenkiintoisella toimialalla.

Tuntuuko, että kuvailimme juuri sinut? Tunnetko, että persoonasi ja osaamisesi pääsisi parhaaseen loistoonsa tässä tehtävässä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.8.2020 mennessä.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen tähän tehtävään, ole yhteydessä Kaisa Heleniukseen puh 0400 592 960. Parhaiten hänet tavoittaa 18.8. klo 14 - 16 ja 24.8. klo 8 - 10.