(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Metsä Groupilla on hankinnan palvelukeskukset Suomessa Äänekoskella ja Puolassa Gdanskissa. Äänekosken hankinnan palvelukeskus palvelee kaikkia Metsä Groupin Suomen, Ruotsin ja Viron yksiköitä ostotilausten käsittelyssä, pienkilpailutuksissa sekä ostotietojen ylläpidossa. Hankinnan uudessa operatiivisessa yksikössä ostotoimintojen ammattilaiset ovat avainroolissa kehittämässä entistä laadukkaampaa hankintapalvelua ja luomassa uutta, yhtenäistä toimintatapaa menestyvään Metsä Groupiin. 

Haemme nyt kahta

OSTAJAA

Äänekosken palvelukeskukseen käsittelemään Metsä Groupin liiketoimintojen ostotilauksia tehtävää tällä hetkellä hoitavan siirtyessä yhtiön sisällä uusiin tehtäviin. Tehtävät ovat määräaikaisia kestäen kesään 2021.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Palvelukeskuksen ostajan tehtävässä sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten, tilausvahvistusten sekä hankintasopimusten tietojen käsittelyssä sekä järjestelmien testaamisessa ja kehittämisessä. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat reklamaatiotietokannasta omalla vastuualueellasi. Lisäksi tuet organisaation sisäisiä yhteistyökumppaneita ja toimittajia ostoprosessin eri vaiheissa.

Millaista osaamista etsimme?

Toivomme, että tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus joko ostotehtävistä tai muista tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP- ja Maximo-toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin, saksan, puolan, viron ja slovakian kielitaito katsotaan eduksesi.

Katso, millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä:

https://www.metsagroup.com/fi/Media/videot/Pages/Video-Tee-uraa-uudistuvassa-Metsassa.aspx

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Pakkanen p. 046-923 1848, parhaiten tavoitettavissa pe 7.8.2020 klo 12-15 ja ke 12.8.2020 klo 14-16.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 16.8.2020 saakka. Menestystä hakuun!