(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Puhdistamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2020

Etsimme nyt hankintaosastomme tueksi uutta

Ostajaa

huolehtimaan päivittäisestä raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien hankinnasta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä. Tehtävänäsi on huolehtia, että ostettavat tuotteet ovat ensiluokkaisia, niitä ostetaan oikea-aikaisesti ja oikeita määriä. Tehtävään kuuluu myös hintatiedustelut sekä vertailut, toimitusseuranta sekä toimittajareklamaatiot. Tehtävä on ensisijaisesti operatiivinen ja Puhdistamolla on vakiintuneita hyväksi havaittuja toimintatapoja ja toimittajia, joihin nojautua. Valtaosa käyttämistämme raaka-aineista tulee maailmalta ja ostamisen ohessa autat meitä myös löytämään uusia toimittajia tiiviissä yhteistyössä muun hankintatiimin kanssa. Yrityksemme kasvaessa tavoitteenamme on saatavuuden turvaaminen yhdessä materiaalivirtojen optimoinnin sekä hankintaketjun tehostamisen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta ostamisesta ja sinun tulee ymmärtää hankintaketjujen prosesseja ja lainalaisuuksia. Olet tottunut käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää työtehtävien hoitamisessa ja osa toimenkuvaasi on myös nimikkeistön hallinta ja ylläpito ostojärjestelmissä. Ostotiimi tekee läheistä yhteistyötä muiden osastojen kanssa ja kommunikointi onkin ensiarvoisen tärkeää saumattoman yhteistyön varmistamiseksi. Asioit päivittäin myös kansainvälisten toimittajien kanssa, joten sujuva englanti on tehtävässä pakollinen. Muun kielitaidon katsomme eduksesi. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi.

Persoonana olet järjestelmällinen ja huolellinen, sekä siedät rutiineja. Luonnollisesti neuvotteluissa olet jämäkkä ja päätöksentekokykyinen. Sisäisesti arvostamme hyvää huumorintajua ja sopivaa tekemisen meininkiä. Olemme eteenpäin katsova organisaatio, ja yhteinen tehtävämme on mahdollistaa onnistumisesi. Saat kattavan perehdytyksen, jossa varmasti pääset kiinni funktionaalisten elintarvikkeiden bisnekseen ja sen alkujuurille. 

Puhdistamo tarjoaa sinulle ennen kaikkea rennon mutta myös tavoitteellisen työyhteisön. Saat toimia tärkeässä roolissa ja osaltasi tuet operatiivisten toimintojemme onnistumista. Tehtävässä kehityt takuuvarmasti Ostajana ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi saat nauttia muista talomme eduista.

Hakuohjeet: jätä hakemuksesi omaan järjestelmäämme ja lisää mukaan myös palkkatoive. Rekrytointia edistetään normaalisti loma-ajoista huolimatta ja hakemuksia aletaan käsittelemään heinäkuun toisella viikolla. Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon HR Partner Kristian Paloheimo, numerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi.