(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haussa nyt

OSTAJA

hankinnan palvelukeskukseemme Äänekoskelle.

Metsä Groupilla on hankinnan palvelukeskukset Suomessa Äänekoskella ja Puolassa Gdanskissa.  Äänekosken hankinnan palvelukeskus palvelee kaikkia Metsä Groupin Suomen, Ruotsin ja Viron yksiköitä ostotilausten käsittelyssä, pienkilpailutuksissa sekä ostotietojen ylläpidossa. Hankinnan operatiivisessa yksikössä ostotoimintojen ammattilaiset ovat avainroolissa kehittämässä entistä laadukkaampaa hankintapalvelua ja luomassa uutta, yhtenäistä toimintatapaa menestyvään Metsä Groupiin. 

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme palvelukeskukseen ostajaa käsittelemään Metsä Groupin liiketoimintojen ostotilauksia. Sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten ja tilausvahvistusten tietojen käsittelyssä sekä osallistut järjestelmien testaamiseen ja kehittämiseen. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat reklamaatiotietokannasta omalla vastuualueellasi. Lisäksi tuet organisaation sisäisiä yhteistyökumppaneita ja toimittajia ostoprosessin eri vaiheissa.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus joko ostotehtävistä tai muista tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP ja Maximo toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden olla mukana uudistamassa hankintaorganisaatiomme toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jos uskot uusiutumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Äänekoskella pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää biotalouskeskittymää, joka on ainutlaatuinen maailmassa.

Katso, millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä:

https://www.metsagroup.com/fi/Media/videot/Pages/Video-Tee-uraa-uudistuvassa-Metsassa.aspx

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Albrecht p.050 344 9293, parhaiten tavoitettavissa 16.12.2019 klo 12-16  ja 20.12.2019 klo 9-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 31.12.2019 saakka. Menestystä hakuun!