(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsitkö pidempiaikaista työtä Vaasan alueelta? Oletko jo muutaman vuoden kokemusta omaava taloushallinnon ammattilainen? Haluatko työskennellä ostajana teollisuuspuolella? Loistavaa – jatka lukemista!

Etsimme nyt OSTAJAA pidempiaikaiseen työsuhteeseen Vaasan alueelle.

Ostajana työskentelet teollisuuden parissa Vaasassa, ja vastuullasi on esimerkiksi erilaisten komponenttien hankinnat. Teet ostoja eri projekteihin ja työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alaan soveltuva tutkinto. Lisäksi arvostamme tietotaitoa sopimusjuridiikasta. Viihdyt työssä, mikäli olet tiimityöskentelijä ja otat mielelläsi vastuuta. Työkielinä on suomi ja englanti.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi