(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019

Haluatko syventää hankintaosaamistasi uudessa ympäristössä? Tervetuloa ideoimaan ja kehittämään hankintatoimintaamme motivoituneen hankintatiimimme kanssa!

Etsimme nyt ostajaa hankinnan ja materiaalihallinnan tehtävien pariin Vantaan toimipisteellemme. Tässä tehtävässä kuulut ostajista ja hankintapäälliköistä koostuvaan Sourcing-tiimiimme, joka vastaa Muratalla Suomen toimipisteen hankinnoista. Tiimimme tehtävänä on varmistaa ostettavien palveluiden ja materiaalien kustannustehokkuus sekä materiaalien oikea-aikainen saatavuus tuotantoon.

Ostajana työpäiviisi sisältyy

  • Epäsuorien materiaalien ja palveluiden hankintaa sekä tilaamista
  • Tilausten sekä laskujen tarkistuksia ja niihin liittyvää selvitystyötä
  • Erikseen määriteltävien suorien materiaalien operatiivista ostotoimintaa / ostotilauskannan seuranta- ja hallintatehtäviä
  • Toimittajayhteistyötä operatiivisessa hankinnassa ja tarvittaessa myös toimittajien kartoitusta
  • Hankinnoissa avustamista tai niiden tekemistä sekä monia muita materiaalihallinnon tehtäviä

Ostajanamme saat oman vastuualueesi ja samalla tuemme toinen toistamme tiimissämme. Voit syventää osaamistasi osallistumalla koulutuksiin ja yrityksemme tarjoamiin valmennuksiin. Lisäksi tiimimme monialaiset asiantuntijat jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja he odottavat mielenkiinnolla oppivansa uutta myös sinulta.

Toisinaan vauhdikas arkemme ja nopeasti muuttuvat tilanteet värittävät työpäivääsi, jolloin pääset hyödyntämään organisointi- ja ongelmanratkaisutaitojasi. Ostajan työ edellyttää sinnikkyyttä pitkäjänteiseen kehittämiseen, sillä kaikki prosessimme eivät ole valmiita ja haluamme kehittää olemassa olevia entistä tarkoituksenmukaisemmiksi. Mahdollisuus oman työn suunnitteluun ja laaja skaala päivittäisiä operatiivisen hankinnan tehtäviä tuovat virkistävää vaihtelua työskentelyysi.

Voit olla vasta valmistunut osaaja tai jo enemmänkin työkokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeintä on motivaatiosi itsesi haastamiseen ja uuden oppimiseen. Motivoidut työssäsi yhteistyöstä sekä tiimimme että toimittajiemme kanssa, jolloin pääset hyödyntämään myös vahvoja vuorovaikutustaitojasi. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja mahdollisesti hiukan työkokemusta teollisuuden hankinnasta, materiaaliohjauksesta tai logistiikasta. ERP(LEAN)-osaaminen tukee menestymistäsi tässä tehtävässä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan ajaksi alkaen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.1.2020 ja päättyen 31.8.2020. Tavoitteenamme on mahdollistaa työsuhteesi jatkuminen joko samassa tiimissä tai jossakin toisessa tehtävässä organisaatiossamme.

Me Muratalla uskomme siihen, että pienillä asioilla on iso merkitys. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella anturiteknologialla, joka parantaa autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua. Pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, jossa tuetaan Cross Functional Team -yhteistyötä ja jatkuva parantaminen heijastuu päivittäiseen työntekoomme pienilläkin kehitysaskelilla.

Kiinnostaisiko kuulla lisää? Hankintamme esimies Topi Alanne kertoo sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä. Tavoitat Topin to 10.10. klo 15–16 ja to 16.10. klo 9–10 puhelimitse 040 5038112 ja muina aikoina sähköpostitse topi.alanne@murata.com.

Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, jätäthän meille ansioluettelosi ja lyhyen vapaamuotoisen saatekirjeen palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.10.2019. Täytät hakemuksen näppärästi rekrytointijärjestelmämme kautta. Etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!